L’efectivitat sueca els permet guanyar i classificar-se per a la següent ronda

En possessió va guanyar Andorra, però el marcador va indicar tot el contrari. Les estadístiques reflectien després del matx que la selecció havia xutat a porteria una quarantena de vegades, mentre que el rival, una quarta part. Va estar més encertat, i es va endur la victòria.

Tal com es va iniciar el partit ningú hauria pensat que acabaria la primera part amb els suecs manant 0-2. Jorge, Flores, Cabinho i Raventós van incidir en la porteria d’Armandt, però si la pilota anava entre els tres pals el porter estava ben segur. Jona­than, triangulant amb Cabinho, es quedava sol davant el porter, però amb tot a favor xutava fora.

Zubhi feia lluir Aitor i un minut més tard no perdonava, materialitzant un contraatac. La situació encara va empitjorar perquè només un minut més tard una pèrdua de Cabinho l’aprofitava per sortir amb rapidesa Abraham, que permetia un dos contra un amb Aitor i assitia Checkroun, que marcava a plaer. A part del resultat, el pitjor dels vint primers minuts va ser la targeta groga que veia Cabinho, que sumada a la del primer partit li impedirà demà jugar davant Israel.

Els escandinaus no van sortir a especular en la represa. Xavi de la Rosa va decidir-se al minut 24 a fer sortir Jonathan de porter-jugador, com havia fet al tram final del primer temps. La superioritat en atac va desembocar en una assistència de Cabinho a Flores, que errava davant el porter quan aquest estava venut. Andorra tocava i tocava, però no trobava el forat. Era un monòleg, i el que va arribar va ser el tercer dels suecs, obra de Legiec. A més, Neira enviava la pilota al pal dos cops. La insistència va permetre a Barbosa recollir un rebuig del porter per marcar. La selecció estava bolcada en atac, i en una recuperació Zubhi feia el quart des de mitja pista a porteria buida. Raventós va marcar a 49 segons per al final, però ja no quedava temps per a més. Suècia, matemàticament, és primera de grup i es classifica per a la següent fase.

Israel se salva de l’abisme amb una remuntada als últims minuts

Déu n’hi do el que està patint Israel en aquesta fase. Si en el primer partit va perdre amb Suècia, davant Estònia va estar a punt de seguir el mateix camí. Els hebreus es van avançar mitjançant Sabag, resultat amb què s’arribava al descans. Els estonians van capgirar el marcador amb dianes d’Harutyunyan i Tsernei, però als últims cinc minuts es van enfonsar. Israel va passar per sobre marcant quatre gols, obra de Laluz, Sabag, Cohen i Ovadia.