Gómez intenta progressar davant l’atenta mirada del colomenc Loren.

L’empat de l’FC Santa Coloma fa líder en solitari la UE Sant Julià

Redacció/Foto: Jonathan Gil

El Vall Banc FC Santa Coloma no va ser capaç de passar de l’empat amb la UE Engordany i va deixar novament la UE Sant Julià com a líder en solitari de la Lliga Multisegur Assegurances amb 39 punts, dos més que els colomencs, que cauen fins a la tercera posició.
El matx va arrencar amb domini dels homes de Marc Rodríguez, que van sortir a defensar la primera plaça a la qual van accedir en la darrera jornada. No obstant això, i malgrat les ocasions creades, no van poder superar la porteria defensada per Jesús Coca i es va arribar al descans amb el marcador inicial.
A la represa les forces es van igualar una mica, i la UE Engordany es va acostar amb més perill als dominis d’Eloy Casals. Tant és així que al minut 58 Miguel Ruiz rematava de cap al fons de la xarxa un córner servit per Spano. Laborda va tenir el segon al 64, però va rematar fora i Cisteró al 77 aconseguia, de falta des de la frontal, el gol de l’empat per als colomencs.
Abans d’aquest partit, la UE Sant Julià, que venia de dues derrotes seguides, va fer els deures i va superar la UE Santa Coloma amb gols de Blanco, al 41, i de Miroux, al minut 80, que va trencar l’empat que havia aconseguit Maneiro al 64.
La jornada la va obrir al migdia l’enfrontament entre l’FC Ordino i l’FC Encamp, un matx que es van adjudicar els ordinencs per un clar 4 a 0, amb dos gols de Sebastià Bertran, i un de Junio Kobon i Cristian Hidalgo. En el partit que tancava la jornada, l’Inter Club Escaldes va superar l’FC Lusitans per 2 a 1, amb un doblet de Sergi Moreno que va marcar de penal al 28 i després al minut 70, i es va col·locar segon a la taula, amb 38 punts.