L’empat en el derbi de Santa Coloma deixa sols el Lusitans i el Sant Julià

Redacció

La Primera Divisió està encapçalada per dos equips després que la xifra dels quatre líders que començaven la jornada es reduís a la meitat. El derbi de Santa Coloma portava canvis segurs, i l’empat que es va produir va fer que siguin els dos protagonistes els que veuen com agafen diferències l’FC Lusitans i la UE Sant Julià en la classificació.

Després de sumar en la jornada anterior la primera derrota de la temporada, el Lusitans se’n va rescabalar golejant l’FC Encamp (8-0). En el primer quart d’hora marcaven Bruninho i Riera. A la mitja hora ho feia Luis de falta directa i, abans d’arribar al descans, Cristian s’encarregava de posar el quart. L’internacional errava un penal al minut 61, enviant la pilota al pal. Riera va fer el cinquè al 68 i Cristian el sisè, aquest cop encertant en el xut d’una nova pena màxima. En els últims dos minuts Bruninho i Pedro tancaven la golejada.

També va vèncer per un marcador ampli el Sant Julià, superant l’Inter Club Escaldes per 0-6. Fabio obria el marcador al 19 i tres minuts després Varela posava el segon. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Els lauredians no van perdonar en la segona part i van seguir ampliant distàncies. Només reprendre’s el matx marcava Molina de penal i segons després, Pérez. Al 82 Peppe aconseguia fer pujar el cinquè i en el temps de descompte marcava de nou Pérez.

El derbi colomenc va acabar tal com havia començat, amb empat a zero, cosa que provoca que els dos conjunts es despengin del lideratge. L’FC Santa Coloma va insistir més en la primera meitat, però es va trobar amb un encertat Periánez sota pals. En la represa Rubio, en un contraatac, va enviar la pilota al pal. A l’altra porteria Pujol, sol davant el porter, no aconseguia superar-lo, amb Periánez aturant l’esfèrica. I posteriorment Alejandro veia com una rematada seva la treia la defensa sobre la mateixa línia de gol. Al minut 76 Pujol va ser expulsat per targeta vermella directa per un cop de colze.

L’FC Ordino es va imposar al cuer, el CE Principat, per 0-5. Just després que els segons es quedessin amb un jugador menys per l’expulsió de Canal, Gomes marcava pels ordinencs. Era el minut 33. Tres després Bertran materialitzava el segon. En la represa Uliquae marcava el tercer i el Principat es quedava amb només nou jugadors en veure Fajardo la segona groga. En els últims compassos del matx Gomes i Guida tancaven el marcador.