L’Encamp acaba sucumbint després d’igualar el marcador dues vegades

A vegades l’esforç fet no resulta recompensat. Això és el que li va passar a l’FC Encamp en el debut a la UEFA Futsal Cup. El joc que va realitzar podia haver desembocat en una victòria, així com les ocasions de què va disposar, però finalment el que va començar la competició guanyant va ser l’Helvécia London (4-2).

Amb la convicció de poder guanyar aquest primer enfrontament, el conjunt de Josep Bazan va sortir sense especular, i així Neira i Ferreiro van estar a punt d’inaugurar el marcador. Les dues porteries es van trobar amb l’acostament ofensiu del contrari fins que una jugada de mala sort va permetre als britànics posar-se per davant, ja que Renato va marcar en pròpia porteria. Tot i trobar-se amb aquest contratemps, els andorrans van mantenir les posicions, centrant-se a empatar. Beltran, Neira i Renato van estar a punt de fer-ho, fins que el pivot brasiler es va rescabalar tornant a posar la igualada al marcador. Fins a arribar al descans, el conjunt londinenc va provar-ho tot per tornar a comptar amb avantatge, sobretot mitjançant un insistent Macarrão, però la manca d’encert i un encertat Monteagudo sota els pals van comportar que s’anés als vestidors sense cap moviment més.

Només de començar la segona part, Adriano marcava per a l’Helvécia, però amb el mateix convenciment que s’havia trobat en el tram anterior, l’Encamp va ser capaç d’empatar amb un gol de Beltran. L’equilibri tornava a regnar. Tant Guimaraes com Monteagudo es van convertir en protagonistes, desbaratant qualsevol ocasió del rival. I això que d’oportunitats clares n’hi va haver. Després que el porter de l’equip anglès va aconseguir aturar una rematada de Neira, el perill es va traslladar a l’altra àrea. I aquí Macarrão no va fallar per fer pujar el tercer. Passaven els minuts i l’Encamp no era capaç de tornar a empatar tot i les oportunitats. I més pensant a atacar que a defensar, a la qual cosa obligava el temps que quedava, Neubecker sentenciava ja entrats en el darrer minut.