L’Encamp acaricia la sorpresa davant el màxim favorit per superar la ronda

A punt va estar l’FC Encamp de  donar la sorpresa en la primera jornada de la fase preliminar de la UEFA Futsal Cup. Va caure davant el favorit del grup, el Torpedo Chisinau, després d’avançar-se en la primera part. El segon temps va ser intens, ja que els encampadans mai es van donar per vençuts, però la qualitat del rival va acabar decidint.

La pilota va començar a rodar amb els moldaus exercint un cert domini. Iavorschi va ser el primer a provar de posar en perill la porteria andorrana, però sense sort. Baeşu va ser el següent. Aquestes dues oportunitats van servir perquè l’Encamp es fes notar durant uns minuts, sobretot mitjançant Moisés, que per a aquesta competició fa de jugador, així que ha hagut de deixar la direcció de la banqueta a Josep Bazan, en no poder compaginar els dos llocs.

Flores va tenir ben a prop el gol que hauria posat per davant el seu equip. Istrati va aturar la pilota. El mateix va fer segons després amb una rematada de Ludo. Els moldaus sortien com a favorits per quedar primers i superar la ronda, però s’estaven veient superats. Moisés i Neira van fer lluir Crivoi, que acabava de sortir a la pista, amb les seves aturades. Renato i Raventós eren els següents a provar-ho. El Tornado s’estava veient sorprès. Coceban i Baeşu van provar de trencar la dinàmica que portava el seu equip, amb rematades que es van trobar amb Monteagudo. I tant era el domini andorrà que al final van trobar el premi del gol. Després d’una falta provocada per Iavorschi, Raventós posava el 0-1 a 1.13 per  al descans.

Si no volien que hi ha hagués cap sorpresa en la primera jornada, els moldaus havien d’anar a buscar el gol. El primer a intentar-ho va ser Frolov, que es va tornar a trobar amb un encertat Monteagudo. Però de seguida l’emoció es va traslladar a l’altra porteria, amb Renato, que es va trobar amb un també oportú Crivoi. Negara va estar a prop de marcar per al Tornado, que a la tercera ocasió que va tenir no va perdonar, mitjançant Burdujel.

El gol va fer que l’equip agafés ales. No havia passat ni un minut de l’empat que els moldaus es van avançar amb un gol de Frolov, a què va seguir un de Coicev. Però encara quedava molt partit, i tot seguit un gol en pròpia porta de Coceban retallava diferències. El matx es tornava obrir, i més després que Renato va empatar. Quedaven 9 minuts per a la botzina final i es presagiava màxima emoció. Però Burdujel va tornar a marcar i tot seguit ho feia Negara. Subotin, amb el sisè, va acabar de posar la sentència. El rival de demà dels andorrans serà el conjunt local, el Leotar Trebinje.