L’Encamp imposa el seu potencial i guanya al Canut

El Sacalma Blues només va fer perillar el doblet de l’FC Encamp a la primera part, ja que a la segona l’efectivitat golejadora dels homes de Moisés Gonçalves va acabar doblegant el rival (11-5).

El matx es va posar de cara per als encampadans amb un gol matiner de Marçal Raventós, però David Calvo, al minut 9, va empatar per al Sacalma (1-1). Els de Gonçalves, per mitjà de Neira, van fer el 2 a 1, però novament els escaldencs van empatar gràcies a Adlane Lounes. Al minut 15 Neira posava el 3 a 2 i Xavi Solà feia el 3-3 en pròpia porta. El primer temps va acabar amb el gol de Raventós (4-3).

El segon temps va arrencar amb un gol de Neira (5-3), però Nabil Lounes acostava el Sacalma en el marcador (5-4). Jonatan Flores i Solà posaven el 7 a 4 a l’electrònic i la resposta del Sacalma Blues venia per part de Juan Jesús Ruiz (7-5). A la recta final de l’enfrontament, Neira va fer dues dianes més i a l’últim minut Flores i Raventós van posar el definitiu 11 a 5 al marcador.