Els jugadors de l’FC Sideco Encamp celebrant la tercera Supercopa.

L’Encamp venç el Ranger’s 3-7 i guanya la Supercopa

Redacció / Foto: FAF

El campió de lliga, el Sideco Encamp, va guanyar ahir el primer títol de la temporada en imposar-se al campió del darrer Memorial Canut, el Ranger’s FC, en la final de la Supercopa per x-x en un partit que els d’Àlex Carvalho, que van aconseguir la seva tercera Supercopa, van sentenciar en la segona part.

I és que la igualtat va marcar la primera part del partit, disputat al centre esportiu els Serradells, en què Brito va avançar el Rangers. Barbosa i Lolich, després de rematar tot sol al segon pal el llançament d’una falta, van capgirar el marcador per als encampadans, que novament veien com Brito tornava a anotar i igualava el matx poc abans del descans.

Al segon temps, el campió de lliga va imposar la seva superioritat i de mica en mica van anar caient els gols que decantaven la final a favor de l’FC Encamp davant un Ranger’s desesperat per l’actuació arbitral i més pendent de protestar les decisions dels àrbitres que no de jugar i tornar a entrar al partit. Eric Rodríguez anotava el 2-3, Alvaro Domingues ampliava la diferència i Barbosa aconseguia el seu doblet particular situant el 2-5 en l’electrònic després de transformar un doble penal.

Lolich, designat millor jugador de la Supercopa, marcava el 2-6 i Monteiro culminava la golejada amb el setè. Poc abans del final, també de doble penal, Crespo retallava la diferència en el marcador situant el 3-7 definitiu, ja que no hi va haver temps per a res més.

El futbol sala tornarà la setmana vinent amb l’inici de la lliga, que obriran dimarts 20 la UE Extremenya i el DDS Madriu. Dimecres serà el torn del FS Massana i la UE Santa Coloma i el PVE 93 i el CFS Pas de la Casa i dijous tancaran la primera jornada l’FC Encamp i el Ranger’s FC que repetiran el duel de la Supercopa.