L’Enfaf Construccions Modernes contra el Linyola va tenir de tot.

L’Enfaf cau al parany del Linyola i es deixa dos punts

V. D. / Foto: Facundo Santana
Els partits contra el CFS IMuntnaya Linyola sempre són intensos, tot i que a la plantilla dels lleidatans hi ha jugadors andorrans com José Segura, Christian Regalo i Gerard Raventós. L’Enfaf Construccions Modernes va caure en el parany i l’expulsió del porter Xavito al minut 25 els va passar factura. La vermella va arribar després d’una picabaralla on van acabar també expulsats els jugadors del Linyola: Alin Leru i  Salvador Capdevila. El resultat estava en 2 a 1 favorable a l’Enfaf i va acabar amb 2 a 2.
Els primers 20 minuts van començar amb el gol matiner del Linyola, de  David Vendrell. L’empat va arribar abans del descans amb un gol d’Aaron Guirao.
A la represa, Omar va completar la remuntada, però al minut 25 va arribar la jugada que va desembocar en una picabaralla i tres expulsats. A dos minuts del final, l’internacional José Segura va empatar contra alguns dels companys de selecció. “No estic content amb aquest empat perquè quan millor estàvem ha arribat una picabaralla per una falta a favor molt clara”, va dir Jona Pérez, el tècnic de l’Enfaf.