L’Engordany s’acosta a l’ascens a 1a Divisió

La UE Engordany té més a prop tornar a la Primera Divisió de la Lliga Nacional un any després de perdre la categoria. Va superar en l’anada de la promoció l’FC Encamp (1-3).

Raventós avançava els encampadans al minut 7. Però els escaldencs no van tardar a tornar la igualada en el marcador. Rodríguez, de penal, empatava al minut 14. Mengual, al 36, materialitzava el segon per capgirar el resultat. En el primer minut de la represa Da Costa feia el tercer, que deixa coll avall la promoció pel seu equip. L’Encamp es va quedar amb un jugador menys al 63, amb targeta vermella directa per a Flores.

Durant l’enfrontament es va poder veure també 12 grogues, vuit per banda de l’Engordany i quatre per al rival. El partit de tornada es jugarà el pròxim 1 de maig al camp d’Alàs.