Les errades defensives condemnen l’Encamp a sumar la segona derrota

El desgast fruit del primer partit es va notar en l’FC Encamp, que tot i així va lluitar amb el conjunt que juga com a local en aquesta ronda, el Leotar Trebinje. Però dues errades en cada una de les parts el van condemnar a sumar una nova derrota (8-4).

Els locals, esperonats pel seu públic, van sortir forts i pressionant. Mulahtenovic va ser el primer a intentar-ho, i es va trobar amb les mans de Monteagudo en dues ocasions, igual que Gojko Cimirot. On no va poder fer res va ser amb la rematada de Mulina abans d’arribar a l’equador d’aquesta primera part. L’Encamp no se’n sortia davant la pressió dels bosnians. Moisés va intentar-ho en l’altra porteria, on es  va trobar amb un Berak encertat sota els pals que fins llavors no havia tingut excessiva feina. Aquest només va ser un miratge perquè Andric marcava el segon al minut 13. El matx va embogir al 19, amb dues dianes consecutives en tan sols 14 segons, de Mulina i Milorad Cimirot. Però 18 després era Flores qui feia el primer per als andorrans, resultat amb què es va arribar al descans.

En la represa Renato no va tardar a marcar, cosa que permetia que el seu equip entrés de nou al partit. A les dues porteries es van tenir les seves opcions i just després que Renato fregués el gol un altre cop les errades defensives van portar dos gols consecutius dels balcànics. Gojko Cimirot i Vico marcaven amb 22 segons de diferència. L’Encamp es va bolcar a l’atac amb encert, amb dianes de Moisés i Pandoro, fet que va provocar que apareguessin els nervis a la parròquia local. Ho van seguir intentant, però Vico i Vukanovic van sentenciar. Demà hi ha jornada de descans i dijous l’Encamp tanca la competició amb el Falcao d’Estocolm, que també suma dues derrotes.