Les errades provoquen que l’FC Andorra torni a empatar

J.J.B

Els resultats no arriben. L’FC Andorra està mancat d’una dinàmica positiva, tant com a local com de visitant. El partit contra el La Muela havia de convertir-se en un revulsiu per als propers enfrontaments, però els de Xavi de la Rosa van sumar el tercer empat consecutiu a casa (2-2).

Els aragonesos es van posar en tan sols 6 minuts amb 2 gols d’avantatge, obra de San Miguel i Luchi. Mentrestant l’FC Andorra ho provava, però les contínues errades en les passades provocaven contraatacs del rival. Antequera, amb 1 contra 1 amb Marimón, va enviar la pilota fora en el que podia haver estat el 0-3. La pressió en tota la pista va fer que els visitants se sentissin més incòmodes i que els andorrans comencessin a posar perill. Un doble penal xutat al minut 17 per Nacho Llamas va significar l’1-2.

El gol va fer que els locals s’enfortissin, amb ocasions de Cabinho, Jorge i Gordillo, que van estar a punt de portar la igualada. L’empat va arribar a només 20 segons per al descans, amb un gol de Cabinho. En la represa va aparèixer Marimón per evitar que La Muela tornés a agafar distàncies i Moisés va poder posar per davant el seu equip, però el porter aragonès es va estirar per enviar la seva rematada a córner amb les mans.
L’FC Andorra es va carregar de faltes, cosa que va condicionar el seu joc. San Miguel va tirar a fora un doble penal al minut 29. Al rival l’empat ja li anava bé i va dedicar-se a tancar-se al darrere en els darrers minuts. L’última ocasió va ser per a Gordillo al minut 39, amb una rematada al segon pal que va enviar a fora quan ho tenia tot per marcar. Amb aquest resultat els andorrans estan en la 10 plaça de la classificació amb 10 punts.