L’Escale aprofita l’empat en el clàssic per aconseguir el lideratge en solitari

Sols han hagut de passar dues jornades per veure un equip líder tot sol. Aquest és l’Escale UE Santa Coloma, que suma els partits per victòries i que va veure com el clàssic acabava en empat.

El Matecosa UE Santa Coloma i el Pidasa FC Santa Coloma van acabar 1 a 1. Els lauredians van començar dominant, com havia passat a la Supercopa, i es van avançar al minut 16 mitjançant Jacques amb una rematada de cap en planxa. De mica en mica el Pidasa es va treure de sobre la superioritat del rival i el segon temps va ser més igualat. Xavi Andorrà i Salvat podien haver sentenciat. Però els colomencs no es donen mai per vençuts i Alejandro empatava al minut 89. Sonejee, a la frontal, va passar a Beto, que assistia cap enrere, on es trobava el davanter per fer la igualada.

Aquest empat permet a l’Escale quedar-se líder en solitari. Va superar la UE Engordany per 5-1, amb Rubio erigit com a principal protagonista amb quatre gols. Poc després de la mitja hora Luis Miguel avançava els colomencs i abans del descans Rubio posava el segon. El lateral internacional tornava a marcar en la represa i Mengual retallava distàncies. Però el festival de Rubio encara no havia conclòs i tornava a veure porteria al m. 63 i al 75.

El Construccions La Posa FC Lusitans va superar el Construccions Modernes Inter Club Escaldes (0-5). En la primera part van marcar Reis, Gonçalves i Raya. Andrés va aturar dos penals al m. 61 a Otiniano després que l’àrbitre fes repetir el primer. Maicon i Reis van marcar a l’últim quart d’hora. El CE Principat es va imposar al Ranger’s FC (1-4). Armand Godoy feia gol al 20 i Bardina empatava de penal tot just començar el segon temps. Godoy tornava a marcar tres minuts després, mentre Fillola i Arroyo, a les acaballes del partit, tancaven el marcador.