L’Escale sentencia el Sant Julià en la lluita pel títol

J.J.B.

La Lliga Nacional sembla que ja és cosa de dos. Els conjunts colomencs es troben al capdavant de la classificació amb una diferència que sembla que pot ser definitiva respecte a la resta de rivals.

L’actual campió, el Matecosa UE Sant Julià, va perdre amb l’Escale UE Santa Coloma (1-2) i va quedar molt tocat i amb mínimes opcions per repetir el títol de la temporada passada. Luis Miguel va avançar a l’Escale al m. 41, que es va quedar amb un menys al principi de la represa per l’expulsió d’Orosa. Peppe va empatar al m. 65 i Aloy, al 87, donava el triomf als colomencs. El Don Pernil FC Santa Coloma segueix líder després de derrotar el Construccions La Posa FC Lusitans per 4 a 1. El matx va quedar decidit en la primera part, amb els gols de Genís, Chancha i Pandoro en dues ocasions. Al minut 79 Luis va fer el gol del Lusitans.
En la lluita per no perdre la categoria, el Construccions Modernes Inter Club Escaldes va superar el Borda l’Arena UE Engordany per 2 a 1, cosa que deixa l’equip de Josep Mengual en la cua de la classificació en solitari. L’Engordany es va avançar al minut 32 amb un gol de Soto, però en l’últim quart d’hora de l’enfrontament l’Inter va materialitzar la remuntada, amb dues dianes de Paulo Augusto. L’FC Encamp i el CE Principat van empatar (3-3). Quintela va avançar els encampadans només de començar. Arroyo i Carballo capgiraven el marcador i a l’inici de la represa Beltran feia la igualada. Guittart va tornar a avançar el Principat i Quintela, al 76, feia l’empat final