L’Extremenya s’adjudica el Memorial Canut

J. J. B.

La UE Extremenya es va convertir en la sensació del Memorial Canut guanyant els principals favorits. I a més golejant en la final el DDS Madriu (0-6).

En les semis va donar la sorpresa eliminant el que fins ara semblava imbatible, l’FC Encamp. En la final, disputada als Serradells, el partit se li va posar de cara quan el porter del Madriu, Flores, va ser expulsat. Flich era a la graderia sancionat, així que el jugador de pista Soriano es va posar sota els pals el que quedava d’enfrontament. Al quart d’hora Puente feia el primer i dos minuts després ell mateix el segon. Rodríguez, Quique, Gálvez i de nou Puente van sentenciar en la segona part. El porter de l’Extremenya, Gálvez, va ser designat millor jugador del matx, per les seves aturades i pel gol que va