L’FC Andorra continua en la lluita amb una remuntada al camp de l’Alpicat

Necessita guanyar els partits que queden, sigui a Aixovall o a domicili. Les esperances continuen, tot i que l’EFAC Almacelles continua sense fallar. Al camp de l’Atlètic Alpicat va treure l’orgull i l’FC Andorra va remuntar un matx que se li havia complicat de bon principi per sumar una nova victòria (1-3).

El partit no va començar gens bé per als interessos andorrans perquè al minut 8 els lleidatans es van avançar. Tot i aquest revés inicial, els tricolors no es van ensorrar. El matx servia per donar un cop d’efecte en cas de guanyar, i s’havia de demostrar. Nuno va tenir l’empat a les seves botes, però la seva vaselina es va perdre per sobre el travesser. Els visitants seguien dominant, veient com el rival que tenien al davant es mantenia a l’expectativa. En el minut 40 l’àrbitre va xiular un penal a favor de l’FC Andorra, que Cristian es va encarregar de transformar. Això sí, amb suspens, perquè el porter va arribar a tocar la pilota.

La represa va tenir un guió similar. El conjunt de Richard Imbernón era l’encarregat d’intentar posar en perill al contrari i al quart d’hora es va trobar amb el premi del gol. Nuno va ser intel·ligent en deixar passar una pilota, que va arribar a Marc Pujol entrant des de la segona línia i va creuar la rematada en la sortida del porter per posar en avantatge el seu equip. Nuno i Cristian podrien haver sentenciat amb dues jugades semblants, encarant al porter però mancats d’encert. El que no va fallar al 79 va ser el mateix Cristian. Toscano feia pocs minuts que es trobava al camp, en la que era la seva reaparició després de temps recuperant-se d’una lesió. El davanter també va ser murri en deixar passar l’esfèrica perquè arribés a Cristian, marqués el seu segon gol de la tarda i assegurés la victòria per als andorrans.

Els tricolors continuen segons amb 63 punts, pels 68 del líder, l’Amacelles, que es va imposar 0-2 al Balàfia. Tot i no retallar diferències, Imbernón continua pensant que la fita és possible, i més imposant-se en camps difícils com és el de l’Alpicat. “Aquest era un partit complicat i l’hem guanyat. Continuen allà i fins que les matemàtiques no ens diguin el contrari, seguirem intentant-ho”, va exposar l’entrenador.