L’FC Andorra es jugarà l’ascens a Almacelles

Redacció

L’última jornada serà d’infart. L’FC Andorra visita l’EFAC Almacelles, on només li val la victòria. Es podrà jugar l’ascens a primera catalana després de superar un rival complicat com el Linyola (1-3).

Visitava el tercer classificat, en un camp on, com s’esperava, es feia molt difícil jugar, pel mal estat que presenta el terreny de joc. Per aquest motiu, el tècnic, Richard Imbernón, havia preparat un plantejament de joc directe, deixant de banda el toc a què està acostumat a jugar l’equip. Ben aviat es va avançar. Als 5 minuts Emili, a la sortida d’un córner, inaugurava el marcador amb un cop de cap encertat. Els andorrans havien aconseguit el més difícil, avançar-se, i van anar a buscar el segon, que arribava al minut 22. Un xut centrat de Fabio va botar davant el porter i, pel mal estat del camp la pilota, li va passar per sobre. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la represa els tricolors van sortir més agressius, sense confiar-se de l’avantatge de què disposaven. Riera va sentenciar al 64. Va superar amb una vaselina un defensa i, tal com va recollir la pilota, va etzibar un xut creuat que va superar el porter. A un quart d’hora per al final el Linyola va marcar en un contraatac. Fins al final de l’enfrontament els andorrans no van patir pel resultat. “No som un equip com el que ha jugat avui, però hem estat intel·ligents i ens hem sabut adaptar”, va afirmar Imbernón.

La setena victòria consecutiva permet sumar a l’FC Andorra 78 punts i es queda a 3 del líder, l’EFAC Almacelles, que va superar 0-3 l’Artesa de Segre. Diumenge vinent acaba el campionat i els tricolors ho faran, precisament, al camp del líder, on necessiten guanyar per igualar-lo a punts, guanyar-li average i obtenir l’ascens a primera catalana. “És una autèntica final, però confio en aquesta plantilla perquè aquesta temporada està fent coses molt grans.”