L’FC Andorra obté un empat en un enfrontament molt igualat

M.F,

L’FC Andorra va signar dissabte, al poliesportiu d’Andorra, el tercer empat consecutiu, contra l’Extremadura Delta Badajoz (5-5).

L’FC Andorra va anar gairebé tot el partit per darrere en el marcador i fins a l’equador de la primera part les oportunitats dels dos equips no es van transformar en gol. De fet, l’encarregat d’obrir el marcador va ser l’Extremadura, amb un gol de Juanillo, a pocs minuts per al final de la primera part. I amb aquest gol solitari s’arribava al descans.

En la represa l’Andorra va  fer el gol de la igualada al cap de pocs segons d’haver-se iniciat el joc, i va ser Jorge Dias l’encarregat de marcar. Poc després Sepe feia que l’Andorra s’avancés en el marcador, però de poc va servir perquè pocs segons més tard l’Extremadura empatava amb un xut de Nene. Només un minut després el Delta Badajoz s’avançava en el marcador després d’un nou gol de Juanillo. Gordillo signaria l’empat però un altre cop el jugador de l’Extremadura Baena avançava el seu equip.

Un nou empat de Gordillo arribava al marcador, però per poc temps ja que un altre cop Juanillo avançava l’Extremadura en el marcador, ratificant que el de dissabte era un partit de bojos. Finalment, Jorge Dias aconseguia un gol que feia acabar el matx amb un empat, que tenia gust de victòria després que els tricolors haguessin de remuntar en el marcador fins a quatre vegades. A hores d’ara l’FC Andorra està en el lloc 11 de la taula amb sis punts.
Després del matx l’entrenador Xavier de la Rosa es va mostrar molt enfadat amb el resultat aconseguit i va lamentar la manca de gol.