L’FC Andorra s’imposa a la Seu d’Urgell a domicili

L’FC Andorra es va endur ahir el derbi, en què va fer gala d’un bon joc, imposant-se al conjunt de la Seu d’Urgell per 1-3. Tot i que els inicis del partit van ser complicats, els d’Imbernón van saber dominar el matx i van fer extensiu el bon joc que havien mostrat les jornades anteriors.

Tot i que un penal dubtós al minut 10 de la primera part posava els urgellencs per davant en el marcador, l’FC Andorra va redreçar la situació i abans de la mitja part ja havia capgirat l’electrònic gràcies a un primer gol de Mejías i a un segon de Toscano al minut 30. Només havien passat cinc minuts del penal en contra quan en una jugada de Cristian per la banda central, Mejías, tot i que el porter el refusa, rep des de fora l’àrea i supera el meta per dalt. Després, Toscano, des de la frontal, regateja els defensors i supera el porter amb un xut que frega el pal.
Pocs aspectes van variar en la segona meitat, l’FC Andorra va continuar imposant el seu joc, aquest cop sense encert de cara a la porteria, fins que al minut 70 Riera, en una jugada personal i ja encarant el porter, cau per culpa del meta i es xiula penal a favor dels andorrans. Un penal que materialitza el mateix Riera i que situa el resultat final, 1 a 3.
Imbernón va destacar que l’increment de la moral dels darrers partits els serà de gran ajuda per al proper partit de diumenge, en què s’enfrontaran amb el segon a la general.