L’FC Andorra suma una derrota davant el Barça

L’FC Andorra no va poder brindar a la seva afició una victòria davant un rival d’entitat. L’equip es presentava davant els seus seguidors i va perdre davant l’FC Barcelona per 1 a 4.

Els blaugranes són un conjunt que aquest any vol aspirar a tot, i així ho van voler demostrar al poliesportiu d’Andorra. La primera oportunitat, però, va ser per als locals, amb una rematada de Gordillo que Cristian va rebutjar. La següent ocasió va ser a la porteria contrària i va acabar amb gol. El capità culer, Javi Rodríguez, va inaugurar el marcador.
El Barça va continuar imprimint el domini sobre la pista, elaborant jugades que posaven en perill la porteria de Marimón, que no va poder fer res a un xut de Jordi Sánchez al minut 13 per fer el segon de la tarda. Amb aquest resultat es va arribar al descans i en la segona poques coses van canviar. Fernandao, amb una forta rematada, va fer que la pilota es colés per tot l’escaire per fer el tercer. Javi Rodríguez, de vaselina, es va encarregar de fer sumar el quart gol per als visitants.
L’FC Andorra, tot i veure’s superat per un conjunt de Divisió d’Honor, no es mereixia que el marcador reflectís aquesta diferència. Jorge Dias, en el minut 39, va poder arreglar el que marcava l’electrònic per establir l’única diana dels locals.