L’FC Encamp acaba la participació europea rebent una altra golejada

Amb una nova golejada en contra, l’FC Encamp va concloure la seva participació en la UEFA Futsal Cup i acaba a la cua de la classificació. El Croatia Appenzell, que el va superar per 4-12, va ser més resolutiu però sense mostrar la superioritat que indica el marcador. L’eficàcia va valer als suïssos marcar nou gols en els últims dotze minuts.

Amb tot el que hi havia en joc, les coses se’ls van posar de cara als helvètics ben aviat. I és que Agatić, quan només havien passat 57 segons del xiulet inicial, va marcar en la primera rematada del matx. Com havia passat en els partits anteriors, els encampadans no es van ensorrar després de trobar-se amb un gol en contra. Així, Neira en tres ocasions i Beltran en una, van tenir a prop la igualada. Però tot se’ls girava en contra i es va passar del que podia haver estat l’empat al 0-2 amb una diana de Drndić. Bazan es va lluir en aturar xuts de Gashi i Gulan, cosa que va evitar que s’ampliés diferències. Però va passar tot al contrari, ja que Renato marcava al minut 9.

El partit es va obrir amb oportunitats per a totes dues bandes. El Croatia es mostrava més efectiu i Radušin materialitzava el tercer del seu equip. Neira va tenir el gol en un parell d’ocasions, però es va trobar amb l’encert del porter Krijan, que ja entrats a l’últim minut va evitar que una rematada de Beltran es colés a la seva porteria.

La segona part començava de la millor manera, amb un gol de Neira, i l’Encamp fins i tot va tenir ocasions per empatar. Però en un minut i mig fatídic Radušin, Novoselac i Gashi posaven el 2-6, que decidia el matx. A partir d’aquí tot es va descontrolar i les defenses van flaquejar. Els sistemes van des­aparèixer i els gols es van anar succeint contínuament, sobretot a la porteria andorrana, alguns fins i tot amb pocs segons de diferència. Com va passar dimarts davant el Györ, un altre cop van rebre massa càstig.