L’FC Encamp es veu incapaç de mantenir el nivell físic del Vegakameratene

L’FC Encamp va sortir amb ganes de sorprendre i donar la campanada al primer partit. En els minuts inicials és el que va semblar, i més quan al minut 3 Jonathan Flores aconseguia el primer gol per als encampadans. A partir d’aquest moment l’Encamp va cometre l’error de deixar el control del matx al Vegakameratene, que el va posar contra les cordes.

No va trigar gaire a marcar el conjunt noruec, que amb un fort xut d’Ovesen va poder superar Monteagudo (1-1) al minut 8. Els de Moisés Gonçalves no van saber reaccionar i a causa d’això el Vegakameratene no tenia problemes per dominar el temps del joc i al minut 11 va tornar a colpejar per mitjà de Solem (1-2). Aquesta no va ser l’última notícia negativa, ja que un minut després Flores va veure la targeta groga.
Poc abans del descans un contracop noruec va donar el cop de gràcia a l’Encamp. Klaussen va aturar la pilota perquè Moen la trenqués i Monteagudo no pogués evitar l’1 a 3.
Al segon temps l’Encamp va sortir amb ganes de capgirar el marcador, va aconseguir el domini de la pilota i als primers minuts va jugar dins l’àrea noruega. Neira va provar de sorprendre Rakvaag amb una vaselina que va sortir fora, mentre que Solem va disposar d’un un contra un davant Monteagudo que el porter encampadà va salvar.
L’oportunitat més clara de l’Encamp va arribar al minut 28, quan un fort xut de Raventós el va desviar Rakvaag a peus de Neira, i el seu xut va anar a parar al travesser. A partir del minut 31 els encampadans van jugar amb Moisés de porter-jugador, que va servir perquè Raventós estigués a punt d’aconseguir marcar, però el seu xut va ser massa alt. A tres minuts Hovik va fer l’1 a 4. En la següent jugada Neira va poder fer el definitiu 2 a 4, tot i que l’Encamp, de les botes del mateix Neira, va disposar d’un doble penal, que va xutar fora.

D'altra banda, el primer partit d’aquesta ronda prèvia va acabar amb un empat a tres gols entre el Maccabi Nahalat i el Shahumyan. Els dos equips van disposar d’una part per dominar. A la primera el domini va ser per a l’equip hebreu, que es va avançar al minut sis gràcies a un gol d’Adam Cohen, però al minut 10 Grigoryan va aconseguir empatar. La primera part va acabar amb el 2 a 1 gràcies al gol de Lior Cohen.
Al segon temps les coses van canviar radicalment i Kapukranyan va empatar novament el duel al minut 27 i un minut després Grigoryan va posar els armenis al davant (2-3). Quan només quedaven dos minuts per acabar el matx, Adam Cohen va aconseguir el definitiu empat a tres.