L’FC Santa Coloma empata al derbi colomenc i consolida el lideratge

El Don Pernil FC Santa Coloma ha sortit del derbi colomenc encara més líder malgrat que el partit ha acabat amb un empat a dos. Amb el punt sumat avantatja el seu seguidor més immediat, l’Escale UE Santa Coloma, en només un punt i les coses queden igual com estaven fa una setmana.

El partit que ha enfrontat els dos primers equips de la taula ha estat farcit de targetes, i de fet la UE Santa Coloma ha acabat el duel amb tres jugadors menys després de les expulsions de Luis Miguel do Nascimento al minut 42 i d’Alberto Julien i Víctor Rodríguez a la segona part.
L’FC Santa Coloma s'ha avançat en el marcador al minut 45 amb un gol de Leo Maciel. La resta de gols han arribat quan la segona part ja estava ben avançada, i d’aquesta manera Carles Sirvan, de l’Escale UE Santa Coloma, ha rubricat l’empat al minut 80. Només tres minuts després Maicon dos Santos, del Don Pernil, ha tornat a avançar el seu equip. La victòria, però, se li ha escapat al Don Pernil al minut 86 de la mà de Víctor Bernat, que ha fet el gol de l’empat.
En un altre partit de la sisena jornada, l’FC Encamp s'ha imposat amb contundència al Borda L’Arena UE Engordany, per un clar 0-5.
En un altre dels duels decisius, el tercer a la classificació, el Matecosa, ha empatat amb el seu perseguidor, el Lusitans, en un partit sense gols i que deixa la taula tal com estava la setmana passada. L’últim matx ha enfrontat el Principat i l’Inter Escaldes i es va resoldre amb un resultat favorable al Principat de 3-0. El punt negatiu del partit ha estat l’expulsió d’Antonio Morais, de l’Inter.