L’FC Santa Coloma guanya el Memorial Jordi Lamelas en la tanda de penals

Joan Josep Blasco

El guanyador de la primera edició del Memorial Jordi Lamelas es va decidir als penals. Des dels 11 metres el Don Pernil FC Santa Coloma va derrotar el Constrcuccions La Posa FC Lusitans, després que el partit acabés amb empat a 2.

El conjunt colomenc presentava les baixes de quatre internacionals que estaven amb la selecció a Ucraïna i la dels lesionats Juli Sánchez i Danilo, mentre que el rival tenia tres baixes importants en defensa. El Don Pernil va ser el primer d’avançar-se amb un gol obra de David Rodríguez, però abans del descans Fabio va fer l’empat. En la represa, Felipe posava el Lusitans per davant però ben avançat el temps afegit un penal sobre Beto va significar la igualada, i Maicon va materialitzar la pena màxima. En la tanda de penals el Santa Coloma es va imposar per 3-2.

Abans de la final s’havia de disputar el partit pel tercer i quart llocs, però no es va arribar a jugar perquè el Seuwagen CE Principat no comptava amb un nombre suficient de jugadors, així que la 3a posició del torneig va ser per a l’FC Andorra.

Els colomencs s’havien colat a la final en derrotar el Principat en la tanda de penals, després d’haver conclòs el temps reglamentari amb empat a un. Per la seva part, el Lusitans va ser capaç d’eliminar els amfitrions, l’FC Andorra, que va notar en excés les baixes dels jugadors que estaven a Ucraïna amb la selecció i dels lesionats. Va guanyar per 2 a 0, tot i que al Lusitans també li faltaven jugadors.

DOBLE TRIOMF DEL FUTBOL SALA
L’FC Andorra ha disputat dos amistosos durant el cap de setmana. Ahir es va desplaçar a Manresa per jugar contra el conjunt local, al qual va vèncer per 1-6. En la primera part van marcar Marc Fernández, Gordillo i Nacho Llamas. En la segona els del Bages van marcar, però de seguida l’equip dirigit per Dani Arrufat va tornar a ampliar diferències mitjançant les dianes de Jorge, Dantas i Cabinho.
Dissabte va jugar al poliesportiu d’Andorra amb el Sícoris, al qual va guanyar per 6 a 2 amb 3 gols de Cabinho, 2 de Ludo i un de Moisés.