L’Hotels Plaza aguanta una part però es veu del tot superat en la segona

Redacció

Eliminatòria perduda. L’Hotels Plaza Andorra no va poder fer res per evitar la derrota davant un equip de Primera Divisió com és l’Umacom Saragossa (3-8). I més posant a la pista els jugadors que normalment disposen de menys minuts, tot i que els habituals van ser els que més estona van estar a la pista. Va resistir en la primera part, però la segona ràpidament es va decantar cap a la banda contrària.

La iniciativa va ser per als aragonesos. Els andorrans així ho van decidir, així que van permetre que el rival s’acostés a la seva porteria. D’aquesta manera van començar a arribar els primeres ocasions. Cabinho va salvar una rematada de Tejel a porteria buida. Va posar al cos tirant-se a terra per impedir que impactés amb la pilota. El següent a tenir-la va ser Carlos, que es va trobar amb Paulinho. On el porter brasiler no va estar encertat va ser en la jugada del primer gol. Un xut de punxot de Joan Linares va acabar dins la porteria perquè Paulinho va posar la mà massa tova.

La reacció a aquest entrebanc no va tardar a arribar. Va ser en forma de gol. Carlinhos treu un córner, que va cap a Cabinho, aquest remata i Carlinhos desvia l’esfèrica per sorprendre el porter i marcar. L’Hotels Plaza va mirar més cap a porteria contrària. Li jugava de tu a tu al Saragossa. I es va avançar mitjançant el jugador que fins llavors havia tingut menys minuts, Yuki. El japonès només havia estat uns instants en pista uns minuts enrere. I tot just retornat al parquet, va fer una paret amb Cabinho per quedar-se sol davant Arturo i fer-li passar el cuir entremig de les cames. Saltava la sorpresa al poliesportiu d’An­dorra.

Els jugadors de Xavi de la Rosa es trobaven còmodes. Després d’un ensurt de Nano, que enviava la pilota al pal, un potent xut de Carlinhos es va escapar per centímetres a fora. Però a poc d’arribar al darrer minut Keny va fer l’empat en una mala sortida de Paulinho. Tot quedava obert per a la segona part.

Però la represa va començar de la pitjor manera. Keny va tornar a veure porteria, aprofitant una pilota morta que havia deixat Aitor. Els aragonesos anaven per feina. No volien tenir cap ensurt. Volien decidir l’enfrontament. Joan Linares materialitzava el quart col·locant per alt l’esfèrica a la sortida del porter internacional. Es notava la diferència de categoria entre un conjunt i l’altre. I el Saragossa recorria a l’estratègia per crear perill. Nano va tenir a les seves botes el cinquè, però la rematada es va escapar per pocs centímetres per sobre el travesser. Per l’altra banda, Carlinhos, en una falta, va fer lluir Arturo. Era l’oportunitat per donar emoció al partit.

On sí que va estar encertat Nano va ser al minut 29. Carlos veia sol el seu company i va fer una passada en llarg, que va servir per deixar-lo sol davant Aitor i encreuar-li la pilota en la seva sortida per marcar. El porter va ser decisiu en una rematada de Keny quan aquest estava amb tot a favor per marcar. Les distàncies encara s’ampliaven més amb el gol de Carlos, que conduïa el contraatac i després de fer la paret amb Juampa es va quedar a porteria buida, així que només va haver d’empènyer el cuir. Ricciotti retallava distàncies a la sortida d’un córner i Carlinhos va aparèixer com a porter jugador, per intentar cremar totes les naus. Però no va tenir el resultat esperat perquè Pedreño va fer el setè. Linares, des de pròpia pista, tancava el marcador.

Ajornament del matx a Melilla

L’Hotels Plaza i el Melilla han arribat a un acord per posposar el matx del pròxim dia 17, que els ha d’afrontar a la pista de l’equip africà, després que el club andorrà ho va demanar en no poder comptar amb Soty i Emil, que estaran amb la selecció de Romania disputant la fase de classificació del Mundial. Falta el vistiplau de l’LNFS perquè es jugui l’11 de gener.

Recollida de joguines en el partit de dissabte contra el Manzanares

Sota el lema Volem sumar somriures, fes el pas!, Càritas Andorra engega un any més la campanya de recollida de joguines de Nadal, que ja celebra dinou edicions. Del 8 de desembre al 4 de gener s’establiran diferents punts on es podran deixar joguines, material escolar i roba, que es repartirà entre tota la gent necessitada.

L’Hotels Plaza se suma a la iniciativa solidària. Dissabte que ve, en la visita al poliesportiu d’Andorra del Manzanares, en la 13a jornada de la Segona Divisió, es disposarà un punt perquè tots els assistents al matx puguin portar-hi qualsevol tipus del material que es demana, que ha de ser nou. A tothom qui porti alguna cosa se li entregarà una butlleta per participar en un sorteig de material esportiu i altres tipus de regals durant el descans.