L’Hotels Plaza pateix una golejada per no estar encertat de cara a porteria

Ja són set les jornades consecutives en què l’Hotels Plaza Andorra no ha conegut la victòria. Això ha comportat que hagi anat perdent posicions i que els play-off d’ascens perillin. A la pista de l’UMA Anquera, que sempre se li ha presentat complicada, va sumar una derrota (5-1)en un partit en què va fallar nombroses ocasions per adjudicar-se’l.

En la primera part els andorrans van exercir cert domini, però no van saber materialitzar les nombroses ocasions que van tenir. A l’altra porteria, Aitor desfeia qualsevol oportunitat dels andalusos. Semblava que s’arribaria al descans amb empat a zero, veient el poc encert que hi havia, però a la sortida d’un córner, a 20 segons per al final, Nacho materialitzava el primer per als locals.

En la represa, a partir d’un altre córner, l’Antequera va tornar a marcar, mitjançant Flores. Aquest gol va fer mal als andorrans, que van haver d’avançar línies i pressionar més a dalt. Aquest fet el va aprofitar el rival per seguir ampliant les distàncies. Sergio Arriaza, Claudio i Flores posaven el 5 a 0. En els últims instants Soty marcava per maquillar el marcador.

En definitiva, aquest va ser un matx en què no es va encertar de cara a porteria. “Hem fallat excessivament i això ens ha condicionat molt”, va indicar l’entrenador de l’Hotels Plaza, Xavi de la Rosa, “sobretot en l’un contra un amb el porter”. El tècnic remarca que en enfrontaments com aquest “a fora és molt difícil guanyar, així que el que hem de fer fins a final de temporada és fer-ho a casa”. El seu equip baixa fins a la 8a posició amb 31 punts, els mateixos que el 9è, la Unión África Ceutí.