Líder intractable

V. D.
El domini de la UE Sant Julià continua a la Lliga Multisegur Assegurances. L’equip dirigit per Jesús Barón, que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada a la competició domèstica, es va imposar per 3 a 0 a l’FC Ordino i va aprofitar l’empat del segon, el Vall Banc FC Santa Coloma, contra el tercer, l’Inter Club Escaldes. Per tant, els lauredians s’allunyen amb sis punts de marge respecte a l’equip colomenc i de set del tercer que continua sent el club escaldenc, tot i que sent l’alè de prop de la UE Engordany.
La UE Sant Julià va superar l’equip dirigit per Jordi Fabregat, amb dos gols de Joel Méndez, un a la primera part i un altre a la segona, i la sentència va ser amb un gol de Josele Aguilar.
En el partit més interessant de la jornada, el Vall Banc FC Santa Coloma i l’Inter Club Escaldes van disputar un partit tremendament igualat. Els d’Adolfo Baines es van avançar amb un gol d’Eric Rodríguez, més conegut com a Canario. L’alegria escaldenca només va durar 11 minuts, ja que el menut Loren Burón va empatar el partit. A la segona part, Genís Soldevila va disposar d’una clara oportunitat de gol, però també els colomencs van tenir les seves. Al final, repartiment de punts per dos equips que s’allunyen un xic del primer lloc.
Qui va despertar després de patir uns problemes econòmics o també de gestió, la UE Engordany. Els de Filipe Busto van sumar tres punts per continuar en la lluita per les posicions capdavanteres i van guanyar per 2 a 3 la UE Santa Coloma. Els d’Albert Viladrich vencien per 2 a 1 a l’inici del segon temps, gràcies als gols de Roberto Carlos a passada de Jordi Rubio i d’Aarón Sánchez després d’una assistència d’Álex Martínez. Els dos golejadors colomencs són ex-FC Andorra i van remuntar el 0 a 1 inicial de Deivis. A la represa, dos gols de l’andalús Miguel Ángel Laborda van capgirar el marcador i van donar tres punts vitals a la UE Engordany.
El cuer de la Lliga Multisegur Assegurances, l’FC Encamp, va tornar a guanyar i ho va fer contra l’FC Lusitans. Els encampadans van fer bo l’únic gol del partit a càrrec d’Isaac Pedrós al minut 81.