L’Insitu derrota el Filand i suma la primera victòria a la LAB

Redacció

En un duel de màxima igualtat entre els dos equips que encara no havien guanyat cap partit aquesta temporada. L’Insitu Cocktail Bar es va imposar ahir al Filand per 57 a 48 i el va deixar com a fanalet vermell en solitari.

Malgrat tot, el Filand va arrencar el matx amb un parcial de 4 a 11, que va obligar els de David Ramos a refugiar-se en una zona 2-1-2 que va dificultar molt l’atac del rival. I és que els homes de Carlos Canlas no tenien el dia en els llançaments i van notar en excés l’eliminació de Mauro Ganal per cinc personals.
En l’altre partit de la quarta jornada l’invicte BC Encamp va oferir molt poca resistència davant una UE Engordany que és una autèntica piconadora, i va acabar cedint per un clar 41 a 86.
No obstant, els encampadans van iniciar molt bé el matx, amb un endollat Emilio Bauzà que imposava la seva llei sota els taulers. Però el miratge va durar el que va tardar a carburar la maquinària dels de Joaquim Tomàs, que no van notar ni la baixa per lesió del base Edu Balart. Primer un parcial de 13 a 0 que va posar un 13 a 25 al marcador i després 12 punts consecutius d’un inspirat Fito Rivadulla van trencar definitivament un partit que al descans ja registrava un contundent 25 a 47.
La segona part ja no va tenir història i la UE Engordany va demostrar, una vegada més, que és el màxim favorit per agafar el relleu de l’Andbanc i adjudicar-se la competició.