L’Inter abandona el segon lloc

V. D.
Adeu al segon lloc. L’Inter Club Escaldes va abandonar la segona posició de la Lliga Multisegur Assegurances en perdre per 1 a 0 contra el nou UE Engordany de Filipe Busto –fitxatge avançat pel BonDia–. Els d’Adolfo Baines baixen a la tercera posició i es queden a només un punt de l’actual segon classificat, el Vall Banc FC Santa Coloma, i a cinc punts del líder, la UE Sant Julià.
En el derbi escaldenc, el veterà davanter de l’Inter Club Escaldes, Santi Triguero, va fallar un penal a quatre minuts del descans. El porter andalús Jesús Coca va aturar el llançament des del punt fatídic i també el refús que va intentar marcar el davanter català de 42 anys. A la segona part, la UE Engordany, molt sòlida, va marcar el gol de la victòria, gràcies al veterà Sebas Varela, que va recollir un refús del pal després d’un remat de cap de Miguel Ruiz.
El segon classificat és el Vall Banc FC Santa Coloma, que va patir de valent per superar l’FC Ordino, entrenat per Jordi Fabregat, i que aquesta vegada jugava amb porter, el marroquí  Ayoub Jilali –ex-Hospitalet–. El gol del triomf el va marcar el menut Loren Burón.
La UE Sant Julià continua líder després d’haver picat pedra per vèncer per 1 a 2 l’FC Encamp. Els de Jesús Barón van capgirar el gol inicial de l’argentí Ucha amb gols d’Enric Pí i Josele Aguilar.
La UE Santa Coloma, dirigida per Albert Viladrich, va agafar aire a la zona baixa en superar per 1 a 2 l’FC Lusitans. Per part colomenca van marcar Víctor Bernat i Sergio Crespo i per part de l’FC Lusitans ho va fer Matías Vaamonde.