Gerard ‘Hulk’ Artigas celebra el 0 a 4 amb Jordi Betriu i Adrià Gallego. Foto: Facundo Santana

L’Inter agafa embranzida

L’eliminació a les semifinals de la Copa Constitució va despertar l’Inter Club Escaldes. Els d’Otger Canals i Josep Manel Ayala agafen embranzida a la segona jornada del play-off pel títol en golejar ahir per 1 a 4 l’Atlètic Club Escaldes. Els de Luis Blanco es queden en tercera posició, a vuit punts del líder i vigent campió. Mentrestant, el CE Sant Julià va superar per 2 a 0 l’FC Santa Coloma. Els de Fernando Ochoaizpur ja són segons a quatre punts de l’Inter Club Escaldes i els colomencs, dirigits per Albert Jorquera es queden a vuit punts del primer.
L’Inter Club Escaldes es va avançar amb un penal de Txus Rubio a Gerard Hulk Artigas als 25 segons de partit. El penal el va transformar Genís Soldevila. El 0 a 2 també va arribar aviat i va ser al minut 19 amb un gol de Marc Pujol després d’aprofitar una assistència amb el cap de Jordi Betriu. L’Atlètic Escaldes no va perdre la cara al partit i també va tenir les seves opcions amb dos xuts de Xavi Vieira, que va refusar de manera totalment encertada el porter internacional José Antonio. Els escaldencs també en van tenir una de ben clara amb un u contra u que va fallar Jordi Betriu davant d’un encertat Álex Ruiz. Al minut 42 va ser expulsat Fabio Serra per protestar una decisió arbitral i abans d’arribar al descans, Genís Soldevila va fer el 0 a 3 en rematar al segon pal un córner tret per Jordi Betriu.
Amb superioritat numèrica, l’Inter Club Escaldes va ser superior i al minut 54 ja va sentenciar el partit amb el 0 a 4 amb un gol de Gerard Hulk Artigas que va fer bona una assistència de Jordi Betriu. Al minut 78, Rafa Santos, de cap a la sortida d’un córner va maquillar el marcador.
En l’altre partit, la UE Sant Julià va guanyar el clàssic Andorrà per 2 a 0 a un FC Santa Coloma que es complica la vida, ja que només li queda l’opció de la lliga per poder classificar-se per disputar competició europea el curs vinent. Els de Fernando Ochoaizpur es van avançar al minut 36 amb un xut llunyà de Carmona. Fins al minut 89 no va arribar la sentència i va ser amb un gol d’Òscar García.
En el play-off per la permanència, la UE Santa Coloma va golejar per 9 a 0 el Penya d’Andorra, que té la permanència molt complicada. Els golejadors colomencs van ser Joel Paredes, amb quatre gols, Víctor Bernat, amb un hat-trick, i Tete i David Corominas amb una diana cada un. Per la seva banda, el CE Carroi va fer un pas de gegant en el seu camí per a la salvació en empatar 1 a 1 contra la UE Engordany amb un gol de Youssef Ezzejjari. Per part escaldenca va marcar el 0 a 1 l’internacional Aarón Sánchez.