El porter internacional de l'Inter, José Antonio Gomes, va aturar un penal al descompte. Foto: Interescaldes.com

L'Inter Club Escaldes i la UE Sant Julià, a les 'semis' de la Copa Constitució

L'Inter Club Escaldes i la UE Sant Julià es van classificar ahir al vespre per disputar les semifinals de la Copa Constitució. El vigent campió va derrotar per 2 a 0 al CE Carroi amb un gol de penal de Genís Soldevila al minut 53 en el dia del seu del 34è aniversari. La sentència va arribar al minut 78 amb un gol de cap de Gerard Hulk Artigas. Tal com va passar al partit de diumenge de lliga, el porter internacional José Antonio Gomes va aturar un penal a Youssef Ezzejjari.

El rival de l'Inter Club Escaldes a semifinals serà la UE Sant Julià que va golejar per 4 a 1 al Penya Encarnada. Els de Fernando Ochoaizpur, que continua mirant els partits des de la graderia, es van imposar amb gols de Josele Aguilar. Alexandre Correia va empatar, però Peter Muñoz i dos gols de Bacari van tancar el partit. Avui es disputen l'UE Engordany contra l'FC Santa Coloma i l'Atlètic Escaldes contra l'UE Santa Coloma.