Adrià Gallego celebra l’1 a 2 de l’Inter.

L’Inter ‘desperta’ la lliga

Víctor Duaso / Foto: Interescaldes.com
Lliga activada a només un partit d’acabar la tercera volta i iniciar la quarta. L’Inter Club Escaldes, el vigent campió, estava a punt de dir adeu al títol, però al minut 77 Ángel de la Torre va empatar el partit contra l’Atlètic Club Escaldes, el líder. Al minut 88, Adrià Gallego amb un xut creuat va certificar la remuntada per enviar un missatge clar: Hi ha lliga. Els d’Otger Canals estan a cinc punts, com també l’FC Santa Coloma. Els de Fede Bessone comencen a veure les orelles al llop, però encara tenen una lleugera distància a manca de vuit partits per al final.
Els dos equips van començar sabent el resultat del rival directe, l’FC Santa Coloma. Els de Dmitri Chéryshev van guanyar per 0 a 3 dissabte a la UE Engordany amb gols de Páez, Eloy Gila i David Virgili. Per tant, prohibit fallar per l’Inter i no tant per l’Atlètic amb més marge d’error.
Els de Fede Bessone es van avançar amb un gol de Guillaume López al límit del descans. El porter Saúl Gracia va ser un dels millors del líder. A la represa, els d’Otger Canals ho van intentar de totes les maneres possibles, tot i així, Saúl Gracia ho va aturar tot fins al minut 77, quan va empatar Ángel de la Torre. A dos minuts del final, Adrià Gallego va donar la victòria a un Inter Club Escaldes que continua creient davant d’un rival que encara li queda una volta sencera per fer bo el seu lideratge. Això sí, a l’últim partit de la competició regular s’enfrontarà l’Atlètic contra l’Inter.
La UE Santa Coloma segueix quart en vèncer per 1 a 3 la UE Sant Julià amb dos gols de Faysal Chouaib. El francès Celyan Djattit va escurçar diferències, però als tres minuts de l’inici del segon temps va marcar el jugador de Guinea Equatorial, Jordan Gutiérrez. Els lauredians continuen cuers.
En l’altre partit de la zona baixa, el Penya Encarnada d’Andorra surt de la zona de descens en superar per 0 a 3 l’FC Ordino que es complica la vida a la primera divisió. Els gols dels d’Alejandro Esteve els van marcar Rodrigo Piloto, Joao Paulo i Álex Cruz. En l’última jornada de la tercera volta, l’Atlètic s’enfronta al Penya Encarnada. L’Inter contra la UE Engordany i l’FC Santa Coloma contra la UE Sant Julià.