L’Inter Club Escaldes va perdre contra la UE Santa Coloma i juga amb foc.

L’Inter ensopega i dona vida al Vall Banc Santa Coloma

V. D.
L’Inter Club Escaldes, el líder, va fallar ahir en perdre per 1 a 3 contra la UE Santa Coloma. Aquesta derrota dona vida al vigent campió, el Vall Banc FC Santa Coloma, que si guanya avui a les 20.30 a l’Engordany es podria situar a només un punt dels escaldencs. Lliga viva a només quatre jornades pel final –una de lliga regular i tres de play-off pel títol.
Fins a sis canvis va fer el tècnic de l’Inter Club Escaldes, Adolfo Baines, respecte de l’últim partit. El líder de la primera divisió va jugar d’inici sense jugadors com Toni Lao, Cristian Martínez, Jordi Betriu, Óscar Reyes o Albert Reyes. La UE Santa Coloma va dominar d’inici. Els d’Àlex Rodríguez busquen la quarta posició. La primera ocasió de gol va ser de l’internacional Jordi Rubio, que amb un xut ras i col·locat quasi sorprèn el seu company de selecció, el porter José Antonio. Tot seguit, el mateix jugador va trobar-se, novament, amb José Antonio. Al minut 25 va arribar el 0 a 1 i va ser amb un cop de cap de Víctor Bernat després d’una centrada de Jordi Rubio. A partir de llavors, l’Inter Escaldes va despertar. Adolfo Baines va substituir a l’incombustible Juli Sánchez per donar entrada a Jordi Betriu. Al minut 33, els escaldencs van reclamar un penal de Cristian García sobre Oliveira. Un minut després, Genís Soldevila va estar a punt de marcar, però el seu xut en paràbola va marxar a fora. L’exdavanter del Balaguer va marcar, però la jugada va quedar invalidada per fora de joc. Els de Baines van buscar l’empat, però al descans 0 a 1 pels colomencs.
A la represa, José Antonio va salvar amb una gran estirada la rematada de cap de Matos, però al minut 54 no va poder aturar el bon xut llunyà i col·locat de Sergio Crespo per al 0 a 2. Sis minuts després, Àlex Martínez de cap a la sortida d’un córner va sentenciar el partit. L’Inter, sempre a remolc ahir, va buscar la reacció i només va retallar diferències amb un gol de Cristian Martínez. En l’altre partit, la UE Sant Julià va superar per 1 a 3 l’FC Ordino amb gols de Maicon, Edu Peppe i Ignacio Rosillo i de Whiters pels ordinencs. Avui, també a les 20.30 hores, juguen el CE Carroi contra l’Atlètic Escaldes.