Els jugadors de l’Inter Club Escaldes celebren el gol d’Artigas.

L’Inter inicia la defensa del títol derrotant l’Ordino per la mínima

Redacció / Foto: Facundo Santana

L’Inter Club Escaldes va iniciar ahir la defensa del títol de la Lliga Multisegur Assegurances amb una ajustada victòria davant l’FC Ordino per 2-1, en un matx que se li va posar de cara ben aviat amb el gol de De la Torre al minut 3 en la primera aproximació a la porteria ordinenca. Al 20, Artigas aprofitava una centrada de Marcé per anotar el segon. Ja en el temps afegit, Roberto Michellod retallava diferències per l’Ordino.

La Penya Encarnada d’Andorra, acabat d’ascendir de segona divisió, va donar la gran sorpresa de la primera jornada en arrencar un empat sense gols davant la UE Sant Julià, en un matx on els grans protagonistes van ser els dos porters, Matias Basterrechea i Alejandro Iglesias.

Per la seva part, l’Atletic Club  Escaldes es va imposar per 2 a 3 a la UE Santa Coloma, on va debutar Carlos Kameni. Els escaldens es van avançar al minut 34 gràcies a un penal transformat per Cisteró. Puerto al 60 va ampliar l’avantatge però els colomencs no es van rendir. Faysal retallava diferències cinc minuts després i El Kabbou, de falta,  igualava el 78. A dos minuts del final, Víctor Martínez donava els tres punts als escaldencs en rematar sol al segon pal una centrada.

En el partit que obria la jornada, l’FC Santa Coloma de Dmitriy Cheryshev va arrencar amb victòria en derrotar per la mínima la UE Engordany, gràcies a un penal transformat per Virgili al minut 40 del primer temps. El matx va arrencar amb domini dels de Jesús Barón, que es van estar a punt d’avançar al minut 9 amb un xut ras ajustat al pal de Sebas Gómez que Adrià Collet va poder aturar. La rèplica dels colomencs arribava al minut 25 amb un potent xut de Coto des de fora l’àrea que rebutjava amb dificultats Jesús Coca. Al 34, el Santa Coloma es va quedar amb un home menys en veure Ramos la vermella directa per una dura entrada a Marc Pujol. Amb tot, al 38 Virgili va ser objecte de penal per part de Leblanc quan es disposava a rematar una centrada per l’esquerra. Ell mateix va batre Coca amb un xut ajustat al pal que el porter va estar a punt de tocar.

Barón va moure la banqueta a la segona part buscant igualar el matx, però el marcador ja no es va moure. Els colomencs tancats a darrere es defensaven amb ordre i buscaven el contraatac, mentre que l’Engordany posava setge a la porteria de Collet però sense encert als metres finals. Ja en temps afegit Najera va tenir l’empat però va rematar al travesser.