Genís Soldevila, de l’Inter, lluitant per la possessió, amb Rubén Bover, de l’FC Andorra.

L’Inter ja pensa en el Dundalk

L’Europa League torna dijous i ho farà amb la participació de l’Inter Club Escaldes, que rebrà la visita del Dundalk de la República d’Irlanda. Els d’Adolfo Baines ja pensen en el partit després de jugar un amistós de nivell ahir a porta tancada a Prada de Moles contra l’FC Andorra. Els escaldencs, que van comptar amb el debut de l’internacional Jordi Rubio, fitxat provinent de la UE Santa Coloma i amb el retorn a un terreny de joc d’Ilde Lima, van caure derrotats per 2 a 0 contra els de Nacho Castro, que van perdre dissabte per 3 a 1 contra el CE Sabadell.
Els tricolor, ahir de groc, van tenir les millors oportunitats de gol, però als de Castro els va mancar definició, que podria solucionar el pròxim fitxatge, el davanter català Rubén Enri, cedit per l’Almeria B.
L’FC Andorra va fer debutar com a local el nou jugador, el central català Àlex Pastor, que arriba procedent del segon equip del Sampdoria. El nou jugador, que ja va jugar contra el CE Sabadell, va substituir al minut 24 Gaffoor. L’1 a 0 va arribar al minut 32 amb un gol del veterà Víctor Casadesús, que va fer bona una centrada de l’extrem Pau Martínez.
L’FC Andorra va continuar dominant i errant ocasions de gol al segon temps i l’Inter Escaldes va jugar un partit força sòlid a nivell defensiu. La sentència va arribar després d’un gol anul·lat a Àlex Pastor i va ser al minut 89 amb un gol d’Iker Goujón, que està realitzant una bona pretemporada. L’FC Andorra espera amb candeletes Rubén Enri per recuperar l’olfacte golejador i l’Inter Escaldes afronta un partit d’alta volada contra el Dundalk per intentar la proesa de classificar-se per a la següent ronda.