Els jugadors de l’Inter celebren el gol en pròpia porta d’Sgro que igualva el partit.

L’Inter remunta a la UE Sant Julià per seguir líder en solitari

Redacció / Foto: Facundo Santana

L’Inter Club Escaldes seguirà liderant en solitari la classificació després d’imposar-se ahir per 4-1 a la UE Sant Julià en la tercera jornada del play-off pel títol de la Lliga Multisegur Assegurances. Els homes d’Otger Canals, que ha rellevat aquesta setmana Fede Bessone al capdavant del conjunt escaldenc, van haver de remuntar el gol d’Anthony Andreu al minut 14 en la primera arribada amb perill dels lauredians a la porteria de Gomes.

Al 34, en una jugada de mala sort, Sgro es marcava en pròpia porteria l’empat i ja al segon temps, Casadesús va capgirar el partit pels escaldencs en transformar un penal provocat per Artigas. Els lauredians van avançar línies buscant el gol de l’empat i els de Canals haurien pogut sentenciar al 81 en una contra amb 4 atacants per només dos defenses que no van saber resoldre. Sí que ho va fer, però dos minuts més tard, Soldevila que des de l’interior de l’àrea va picar per damunt el porter per col·locar el 3 a 1 a l’electrònic, marcador que va ampliar, ja en l’afegit, Ilde Lima en rematar de cap un servei de córner.

Amb aquesta victòria l’Inter se situa amb 46 punts i deixa ja els lauredians a 5 quan en falten 9 per jugar-se. A més, es van beneficiar també del resultat de l’altre partit, en què l’Atlètic Club Escaldes va derrotar la Unió Esportiva Santa Coloma per 3-2, a qui va igualar a 42 punts, estrenyent així la lluita per la segona posició que dona accés a Europa.
Els escaldencs es van avançar ben aviat amb un gol d’Aguero, que al minut 8 va sorprendre el porter colomenc amb un fort xut des de la frontal ajustat al pal. Abans del descans però, Paulino va aprofitar un error defensiu per recollir la pilota dins l’àrea i superar per alt Ruiz igualant el marcador.

Als deu minuts de la represa, Gemelson Vieira va tornar a avançar els escaldencs en rematar des de l’interior de l’àrea petita una pilota que instants abans Aaron va enviar al pal. Al 68, però, un penal comès sobre Obama va permetre Paulino aconseguir el doblet particular i tornar a empatar el partit, que decidiria Pedro Santos anotant el 3-2 definitiu en temps afegit.

Pel que fa al play-off per la permanència, l’FC Ordino va desaprofitar l’ocasió de consolidar més el seu marge a la zona de salvació en empatar a 2 amb el Carroi, conjunt ja descendit a la Lliga Unida, mentre l’FC Santa Coloma es va desfer sense problemes per 1 a 4 de la UE Engordany, que queda ara a 3 punts dels ordinencs.