‘Domi’ saluda Emili al final del partit i un colomenc s’amaga sota la samarreta.

L’Inter s’emporta el duel de primera

Víctor Duaso / Foto: Facundo Santana
En l’únic duel de primeres divisió dels vuitens de final de la Copa Constitució Protecvall, l’Inter Club Escaldes continua viu i la UE Santa Coloma es queda fora de la competició del KO. Els d’Otger Canals, vigents campions de lliga, van desfer-se dels de Boris Antón per 0 a 2 i s’enfrontaran a la UE Sant Julià als quarts de final que es disputaran diumenge vinent.
Els escaldencs, amb quatre baixes i amb el recuperat Sergio Moreno i dos juvenils com Àlex Muñoz i Iván Aroca a la banqueta i que no van jugar, van solucionar l’eliminatòria en dos minuts de brillantor. Primer amb un gol de penal d’Ángel de la Torre i després amb un de Domi Berlanga a passada d’Adrià Gallego després d’una jugada de Sascha Andreu.
El rival de l’Inter a quarts de final serà la UE Sant Julià. Els lauredians, dirigits per Pablo Huerga, van derrotar per 4 a 2 l’FC Encamp. Al primer temps, gols de Mari Zoltan i Chechu Meneses. A la represa, Paquito Peña va escurçar diferències des del punt fatídic, però Álvaro Correa i Adoum Oueddo van sentenciar la classificació als quarts. El gol d’Alan Cazeneuve va maquillar el marcador final.
L’FC Santa Coloma va patir de valent per accedir a la següent eliminatòria en superar per un ajustat 3 a 2 el CE Carroi de la Lliga UNIDA. Els de Dmitri Cheryshev es van avançar amb un gol del veneçolà Octavio Páez. Arnau Bravo va empatar des del punt de penal i el mateix Páez va tancar el primer temps amb el 2 a 1. A la segona part, Arnau Bravo va empatar, tot i així, al minut 76 va donar l’accés als quarts amb un gol de David Virgili. El rival dels colomencs serà la UE Engordany. Els de Jesús Barón van golejar per 1 a 4 l’Atlètic Amèrica amb gols de Victor Bernat, el debutant Josele Aguilar, el jove Èric Balastegui i un altre debutant, Roberto Lóez, per deixar el 0 a 4. Carlos González de penal va marcar el gol de l’honor.

El campió pateix
L’Atlètic Escaldes, el vigent campió, va patir contra el CF Pas de la Casa en el duel de líders, és a dir, el primer de primera contra el segon de segona. També era un partit de molta rivalitat amb molts ex-Atlètic Escaldes al Pas. Víctor Casadesús va marcar el primer i el segon dels de Fede Bessone, tot i que també va fallar un penal. El líder de la Lliga UNIDA va escurçar diferències amb un gol d’Alfayete, però al final no va poder forçar la pròrroga ni tampoc els penals. El rival dels escaldencs a quarts, el Ranger’s. El nou Penya Encarnada va golejar per 0 a 4 a l’Immobiliària CISA La Massana i s’enfrontarà a l’FC Ordino.