Llanas dóna l’empat en l’amistós a Balaguer

Bona nota, la que es pot extreure de la selecció sub-21, que per a aquesta nova fase compta amb un bon grapat de nous jugadors, que s’han d’anar acoblant al grup. Va empatar en l’amistós que va disputar amb el Balaguer (1-1), de Tercera Divisió, en un matx en què va fer dues parts ben diferents, anant a més a mesura que passaven els minuts.

Com es podia preveure abans de l’enfrontament, els locals van agafar el domini del control del joc des dels primers minuts. Es notava que era la primera vegada que alguns jugadors andorrans jugaven junts, però, tot i així, van crear alguna ocasió, tot i que sense gaire perill. Per la seva part, els lleidatans ho intentaven a còpia de possessió de pilota, però els mancava profunditat. Al minut 35 ho van aconseguir. I, a més, de quina manera. Una centrada des de la banda esquerra va acabar amb una volea des de la frontal de l’àrea que va significar el primer gol del matx.

En la represa el joc es va equilibrar. Els jugadors de Justo Ruiz es van sentir més còmodes al camp i així van poder desenvolupar el seu joc. Al  minut 83 va arribar l’empat. Xavi Llanas va trencar el fora de joc i de vaselina va superar la sortida del porter rival. Fins al xiulet final el Balaguer va incidir en la porteria andorrana, però el marcador ja no es va tornar a moure.