Louis Dumas i Lucas Mouret van vèncer a la prova reina de la Dynafit Andorra Skimo.

Louis Dumas i Lucas Mouret s’imposen a la Dynafit Skimo10

V. D. / Foto: FAM
La parella francesa formada per Louis Dumas i Lucas Mouret van aconseguir el triomf a la prova reina de la Dynafit Andorra Skimo que ahir va celebrar la setena edició. Els guanyadors, que no havien competit mai en aquest esdeveniment organitzat per VSL Sports, van completar els 70 quilòmetres i 5.000 metres de desnivell positiu amb un temps de 7 h 58’ en dos dies de competició. Els van acompanyar al podi els madrilenys Ion García i Diego de la Peña i Will Juillaguet i David Prades.
En categoria femenina, les primeres absolutes van ser Ariadna Fenés, Queralt Riba i Sílvia Puigarnau amb un crono de 22 h 18’15”.
En l’Skimo4 hi va haver triomf andorrà amb Sergi Balielles i Vicens Boltas. A l’Skimo8, de 3.040 metres de desnivell, van vèncer els bascos Pilar Salvador i Javi Lanzuela. L’andorrana Neus Serracanta, formant parella amb l’italià Giaco Piombo, va ser segona. A l’Skimo2 triomf per a Kerian Grimaud i Raphäel Pinède. En total hi va haver 500 participants comptant les cinc distàncies.