L’U18 es penja el bronze amb només una victòria

Redacció

Medalla de bronze amb només una victòria. La selecció femenina U18 va finalitzar en tercera posició al Campionat d’Europa C de la seva categoria que s’ha estat disputant aquests dies al poliesportiu d’Andorra. El combinat dirigit per Carla Puntí es va imposar per 55 a 41 en la lluita pel tercer i quart lloc a Moldàvia i va assaborir el gust dolç del triomf en el seu últim partit. Als primers 10 minuts, Moldàvia vencia per 4 a 9, però al segon quart les andorranes van clavar un parcial de 20 a 9 per marxar als vestidors amb un 24 a 18 favorable. A la represa, la igualtat va ser màxima fins a l’últim quart, on les noies dirigides per Carla Puntí van fer un altre parcial decisiu de 20 a 8 per fer-se amb el bronze amb el 55 a 41 definitiu i els 18 punts i 10 rebots de Lies Bosma i els 13 de Júlia Márquez. A la final, Gibraltar es va proclamar campiona d’Europa C en vèncer en la final a Malta per 49 a 56.