L’UE Engordany continua somiant

Volen convertir el somni en realitat i, per això, pretenen també ser protagonistes en el play-off pel  títol de la Lliga Multisegur Assegurances. L’UE Engordany aspira al títol i així trencar l’hegemonia del Vall Banc FC Santa Coloma. Els de Filipe Busto es van estrenar en l’inici del play-off amb una victòria per 1 a 2 contra el Tic Tapa UE Sant Julià, que afrontava la cita en un bon moment de forma, després d’arribar a la final de la Copa Constitució. Això sí, els de Jesús Barón no van poder aturar la il·lusió d’un club que vol estar entre els grans de la competició domèstica. Amb el triomf, l’UE Engordany s’allunya de 16 punts de l’FC Lusitans i de 8 del Tic Tapa UE Sant Julià, i està a només un punt del Vall Banc FC Santa Coloma, i només queden 15 punts en joc. Per tant, els de Busto tenen a tocar disputar la prèvia de l’Europa League la temporada vinent.
Contra els lauredians, l’UE Engordany va haver de capgirar un 1 a 0 advers després del gol marcat per Joel Méndez al minut 22. Sis minuts després, Sebas Gómez va empatar de penal provocat per ell mateix. L’àrbitre de Malta no va dubtar a xiular la pena màxima. El gol de la victòria va arribar al minut 89 i va ser amb un xut del lateral Mateo Rodríguez, que va sorprendre el porter Nico Ratti.
El líder i vigent campió, el Vall Banc FC Santa Coloma, va superar per 0 a 1 l’FC Lusitans. Els de Richard Imbernón van aprofitar un gol de Chus Sosa al minut 71 per seguir líders, tot i sentir l’alè de prop de l’UE Engordany. Diumenge, a les dotze del migdia, partit important entre els dos primers classificats.
En el play-off per la permanència, l’UE Santa Coloma va evitar sorpreses i es va imposar per 0 a 3 al Nóbrega Constructora FC Encamp, amb gols de Cristopher Pousa, Boris Antón i Joan Salomó. La sorpresa la va donar el Penya Encarnada, que va derrotar per 1 a 2 l’Inter Club Escaldes, que va semblar acusar   el desgast de les semifinals de la Copa Constitució Protecvall. Per part del Penya Encarnada,  van marcar Óscar Reyes en pròpia meta i Polanco de penal i, per part escaldenca, Germán Damiá.