L’UE Sant Julià obre el teló amb golejada a l’Engordany

V. D.
El projecte de l’UE Sant Julià, comandat als despatxos per José Luis Correa que també està com a màxim responsable al CE Manresa de primera catalana, té molt bona pinta. Després de conquerir la Supercopa d’Andorra contra el campió del triplet el curs passat, el Vall Banc FC Santa Coloma, l’equip lauredià dirigit per Jesús Barón va golejar per 1 a 4 a la sensació de la temporada passada, l’UE Engordany, en l’estrena de la Lliga Multisegur Assegurances.
L’UE Sant Julià va dominar a plaer al seu rival i també va mostrar millor definició. Al minut 19, Josele Aguilar va obrir el marcador després de rebre una assistència de Walter Fernández després d’aprofitar un error en la sortida de pilota de Miguel Ruiz. Deu minuts després, Josele Aguilar va marcar el 0 a 2 i aquest va arribar després d’una boleia que va superar a Jesús Coca. L’assistent va anul·lar un gol a Enric Pí i abans del descans, Alberto Molina de falta directa va anotar el 0 a 3.
A la represa, un espectacular gol de falta directa de Sebas Gómez va despertar a l’UE Engordany, però l’entrada del davanter francès de l’UE Sant Julià, Fousseyni Cissé, va ser providencial. Ell va marcar l’1 a 4 després d’una assistència de Walter Fernández i abans va estar a punt de marcar de cap. A poc del final va assistir a Josele Aguilar, però aquest va fallar.
Per la seva banda, el Vall Banc FC Santa Coloma, vigent campió, va començar amb empat a 0 contra l’atractiu projecte creat, un any més, pel FC Lusitans. Al partit només li van faltar ocasions de gol i només hi va haver una de clara de Juanma Torres que va refusar el porter del Lusitans, Marcelo.
L’UE Santa Coloma va superar per 0 a 1 al FC Encamp amb un gol d’Àlex Martínez i l’Inter Club Escaldes, gràcies a un gran gol d’Iván Vigo, va vèncer per 1 a 2 al FC Ordino, un altre projecte interessant.