El nou UE Santa Coloma celebrant la classificació de quarts als vestidos. Foto: Facebook

L'UE Santa Coloma elimina a l'Immobiliària CISA La Massana de la Copa Constitució

El nou UE Santa Coloma es va classificar pels quarts de final de la Copa Constitució en imposar-se per 4 a 0 a l'Immobiliària CISA La Massana. L'equip dirigit per Vicente Muñoz es va avançar al minut 41 amb gol de Roberto Carlos. L'ex jugador de l'FC Andorra i també internacional sub-21 va rebre una passada a l'espai lliure de Coro i va batre al porter Julián Lorenzo. A la segona part, els colomencs van marcar el 2 a 0 amb un gol de l'ex jugador de l'Inter Club Escaldes, Andrés Briñez. Després va arribar el doblet de Joel Paredes. El primer del davanter català va ser de penal al minut 70 i el segon després de rebre una assistència de Sergio Crespo. El proper rival dels de Vicente Muñoz serà l'Atlètic Escaldes que acaba de fitxar al porter Víctor López que va sorgir de les categories inferiors del Màlaga. A més a més ha fitxat el migcampista Felipe Vasconcelos i l'internacional per Guinea Bissau, Gilson Correia. El defensa central, de 23 anys, prové del Kotwica i va fer carrera al futbol portugués.

En l'altre partit de vuitens de final de la Copa Constitució, l'FC Santa Coloma va golejar per 7 a 0 al Fundació Kalilu Jammeh FC Encamp. Els d'Albert Jorquera van obrir el marcador amb un gol de penal de Chus Sosa. El segon el va fer l'internacional Luis Blanco en fer bona una assistència de Chus Sosa. L'extrem canari va marcar el 3 a 0 en aprofitar una errada defensiva i va completar el seu hat-trick al minut 26. El 5 a 0 va ser obra de Xavi Puerto que va arribar al club colomenc procedent de l'SD Logronyès. A la represa van arribar dos gols més obra de Juanma Torres i d'Andreu Ramos. Els de Jorquera s'enfrontaran als quarts de final a l'UE Engordany.