Giulio Cocco, en el moment de marcar l’1 a 0 a Carlos De Sousa. Foto: Antonio Lopes

L’últim lloc difícil d’evitar

V. D.
L’última posició del Campionat d’Europa serà difícil d’evitar per la selecció d’Andorra. Els de Wiffy Balart van patir ahir la tercera derrota a Paredes (Portugal) en perdre per 10 a 1 contra Itàlia. Els andorrans, després d’empatar 5 a 5 contra França i tenir opcions de triomf fins a l’últim segon, no van poder amb la solvència dels d’Alessandro Bertolucci, exjugador del Reus Deportiu, entre d’altres.
L’empat a 0 es va aguantar fins al minut 14. Abans, Gerard Miquel va poder obrir el marcador, però Leonardo Barozzi va aturar el seu xut. Al minut 8, Checo Compagno, jugador del Reus Deportiu, va fallar un penal que va aturar Carlos de Sousa. L’1 a 0 el va marcar Giulio Cocco després de fer una maniobra per darrere de la porteria. Només un minut va trigar Itàlia a marcar el 2 a 0, i va ser amb un gol de Davide Gavioli de jugada individual. El 3 a 0 va ser de Checo Compagno, que va desviar un xut de Giulio Cocco. Abans d’arribar al descans, Oriol Antequera va fallar un penal provocat per Gerard Miquel que va aturar Leonardo Barozzi.
A la represa, els d’Alessandro Bertolucci van dominar a plaer. Al minut 3, Ambrosio va marcar el 4 a 0 a passada d’Alessandro Verona. L’únic gol dels de Wiffy Balart el va fer Gerard Miquel de jugada individual i va ser el 4 a 1. Tot seguit, Itàlia va anar per la via ràpida i Federico Ambrosio i l’argentí, nacionalitzat italià, Francisco Ipiñazar, van situar el 6 a 1. Al minut 10, Malagoli de penal va situar el 7 a 1. La selecció va fallar dues faltes directes a càrrec de Gerard i Llorenç Miquel i Malagoli i Ambrosio amb dos dianes  van tancar la golejada final amb el 10 a 1. Avui, a les 22.45 hores, contra Portugal, l’amfitrió.