Lusitans, Escale i Pidasa encarrilen els quarts de final amb golejades

Tots els equips que sortien com a favorits en els quarts de final de la Copa Constitució han aconseguit còmodes avantatges en els partits d’anada per superar la ronda.

El partit entre el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica i l’Escale UE Santa Coloma es va suspendre al descans quan els colomencs guanyaven per 0-7. El Casa Benfica, mancat d’efectius, va començar el matx amb només deu jugadors sobre el camp. En la primera part van ser expulsats Da Silva i Arroyo per doble targeta groga. Abans de sortir per disputar la segona part, el delegat d’aquest equip va informar que dos jugadors estaven lesionats, així que només comptaven amb sis. El col·legiat, com mana el reglament, va suspendre el matx i el comitè de competició haurà de decidir si es reprèn o no. Els golejadors havien estat Sirvan tres vegades, en dues Bernat, i en una Aloy i Alves.

El Construccions La Posa FC Lusitans va superar el Construccions Modernes Inter Club Escaldes per 0-6, amb un hat-trick de Reis, dos gols de Dos Reis i un altre de Barros. En el darrer partit de la tarda el Pidasa FC Santa Coloma va vèncer l’FC Encamp (0-9). Els encampadans van aguantar l’empat fins que Castella es va lesionar al m. 32. Va haver de deixar el partit i, com que no hi havia recanvis, el seu equip va jugar amb deu. A la mitja part els colomencs manaven 0-3. El matx va acabar amb hat-trick d’Alejandro i Renato, dos gols de Danilo i un altre de Beto. En el partit que es va avançar dimecres, el Matecosa UE Sant Julià va guanyar el Construccions Buiques Ranger’s FC per 0 a 3.

El Lusitans B, campió de 2a Divisió

La Segona Divisió ja té campió. El Construccions La Posa FC Lusitans B és el guanyador a falta de disputar una jornada per concloure els play-off d’ascens. Aquest campionat no li serveix per pujar de categoria, en ser filial d’un equip que es troba a Primera. Va vèncer el Construccions Buiques Ranger’s FC, amb el qual estava empatat a punts, per 2-0. Correia feia el primer al minut 7 i Da Cunha sentenciava al 68. Encapçala la classificació amb 56 punts, pels 53 del Ranger’s, amb 3 punts per disputar-se encara. Però no s’ha d’esperar al resultat de l’última jornada, perquè als dos partits entre tots dos als play-off, el Lusitans B ha superat el Ranger’s, així que l’average el té a favor.