Maeva Estevez, en plena competició a la Copa d’Europa de Reiteralm. Foto: @NIENKEPOLLSBX

Maeva Estevez, quarta a la Copa d’Europa de Reiteralm

Quarta posició per acabar i segona posició a la classificació general de Copa d’Europa. Maeva Estevez, surfista de neu de la FAE, va tancar la seva participació a la màxima competició europea a Reiteralm (Àustria). La d’ahir va ser la cinquena final consecutiva en Copa d’Europa per a la surfista de neu de la FAE. A les qualificacions, Estevez va acabar sisena, després va guanyar la ronda dels quarts  i també a les semifinals. A la final, l’andorrana va caure i va acabar quarta. La primera classificada va ser la francesa Margaux Herpin seguida de Chloe Passerat i de la suïssa Aline Albrecht.
Amb aquest resultat, Estevez es manté en segona posició a la classificació general de la Copa d’Europa de boardercross amb 380 punts. La líder de la general és la francesa Margaux Herpin, amb 479. La rider andorrana tornarà a la competició el 6 i 7 de març per prendre part en la Copa d’Europa de Gargellen (Àustria) i seguirà el 12 i 13 de març, també en Copa d’Europa, a Lenk (Suïssa).