Marc Casal finalitza en 16è lloc a la Des Matheysins

El corredor de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) Marc Casal va assolir la 16a posició a la quarta cursa del circuit internacional, l’Skyrace Des Matheysins. Marc Casal va fer un temps de 2 h 42’14”, a només un 4,55% del primer classificat, el rus Bartlomiej Przedwojewski. “Ha estat una cursa on hi havia molt nivell, ja que en només cinc minuts de diferència hem passat la línia de meta quasi 18 corredors”, va assegurar Marc Casal, que va afrontar una prova amb 27 quilòmetres i 1.980 metres de desnivell. També va competir Sintu Vives, que va fer un temps de 3 h 00’50” amb un 16,50% respecte del primer de la prova i un 59è lloc. “Els dos corredors han assolit els objectius marcats”, va dir el seleccionador Fabrizio Gravina.