Marc Oliveras i ‘Cande’, campions

La primera cita del Campionat d’Andorra de velocitat que es disputa des d’ahir a Grandvalira a El Tarter ja té campions: en el supergegant masculí el millor va ser Marc Oliveras, i en el supergegant femení, la jove esquiadora Cande Moreno. El primer d’ells va conquerir la primera posició amb un temps de 53”16, però va compartir aquest primer lloc amb l’esquiador català de La Molina Albert Ortega. La tercera posició va ser per a l’esquiador de Mayencos (Jaca), Ibon Mintegui, a 0”60 del primer lloc. El segon andorrà va ser Matías Vargas en quart lloc, a 0”76 de Marc Oliveras. El tercer andorrà va ser Bartumeu Gabriel, amb una sisena posició, a 1”13 d’Oliveras i Albert Ortega.
En el supergegant femení, el triomf va ser per a Cande Moreno, amb un crono de 56”48, i el segon lloc va ser per a l’altra andorrana, Carla Mijares, a 0”20 de Cande, i la tercera, Sissi Hinterreitner, a 0”49. Podi completament andorrà. Fora del podi van quedar Jessica Nuñez, en cinquè lloc, Xènia Rodríguez, sisena i Zoe Ramírez, vuitena.
No només hi va haver un supergegant del Campionat Nacional, ja que també hi va haver un supergegant FIS a la mateixa estació del Tarter. Aquesta vegada, la victòria va ser per a l’esquiador de La Molina Albert Ortega, amb un temps de 54’34”. En segona posició va acabar el corredor de Mayencos Ibon Mintegui, i el tercer, com a millor andorrà, va ser Marc Oliveras, a 0”30 del primer. El quart va ser Matías Vargas.
En la prova femenina del supergegant FIS, la victòria va ser per a Sissi Hinterreitner, amb un crono de 57’35”, seguida de Cande Moreno i Carla Mijares. Novament, podi andorrà.