Marín torna amb força guanyant a Gressoney

Després de diversos mesos parat per la recuperació de la lesió que va patir, Lluís Marín ha tornat a la competició de la millor manera, adjudicant-se una prova. Va ser a l’estació italiana de Gressoney.

Dissabte, el dia del seu retorn, va ser cinquè en el primer boarder cross de la categoria FIS que s’hi va disputar. En el segon d'avui s'ha imposat. Cal destacar que en aquestes curses han pres part diversos surfistes de Copa del Món, sobretot italians. “Els dos dies ha fet una actuació correcta, agafant les bones línies i aprofitant els mòduls al màxim per generar velocitat, i s’ha anat traient del davant corredors. El primer dia va fer un error a semifinals que li va costar no ser al podi. Avui no hi ha hagut errors, i finalment ha quedat primer. És un bon resultat que segur que li dóna ànims per al que queda de temporada”, va assenyalar Pere Goicoechea, entrenador de la Federació Andorrana d’Esquí. Van acompanyar Marín al podi els italians Omar Visintin i Fabio Cordi.

Soulié es dosifica

Avui es disputava la prova de 30 quilòmetres persecució dels Campionats del Món d’Oslo. Francesc Soulié tenia programat participar-hi, però va decidir no fer-ho per arribar en les millors condicions als 15 km estil clàssic de demà.

Vidosa, 15è a les Menuires

L’únic dels andorrans que va ser capaç de completar l’eslàlom de categoria FIS que es va fer a l’estació francesa de Les Menuires va ser Roger Vidosa. Va concloure 15è, fent mànegues de 45,72 i 45,49 segons, per un total d’1.31,21 minuts i 27,80 punts. Aquest és el seu millor resultat de la temporada en aquesta disciplina. La pista es va malmetre força en la primera mànega, cosa que va provocar que es produïssin 62 dels 88 abandonaments que hi va haver a la cursa, que van acabar només 39 esquiadors. Kevin Esteve i Nil Ruiz van quedar eliminats en aquesta baixada, i Ferran Huertas en la segona. El guanyador va ser el gal François Place (1.29,03). Demà es disputa un gegant.