Matecosa i Escale es jugaran el darrer títol de la temporada

La final de la Copa Constitució ja està decidida. Matecosa UE Sant Julià i Escale UE Santa Coloma es jugaran el títol diumenge vinent.

La semifinal més disputada va ser la que va enfrontar els lauredians contra el Pidasa FC Santa Coloma, que es va decidir en la tanda de penals. En l’anada havia guanyat el Matecosa per 1-2 i en la tornada el triomf va ser per als colomencs (2-3). Al primer minut de joc Samir va avançar el Pidasa, cosa que deixava l’eliminatòria igualada. Gabi Riera empatava al quart d’hora. Així va concloure la primera part. I en la represa Samir va tornar a tardar poc més d’un minut per posar per davant el seu equip de nou. Juli Sánchez, al 67, feia el tercer, que donava la classificació al Pidasa, però a tres minuts per al final Victor Hugo materialitzava el segon, cosa que tornava a deixar-ho tot igualat. Els penals decidirien el finalista. Aquí van estar més encertats els jugadors lauredians. Van transformar els seus llançaments Varela, Jacques, Ruiz i Peppe. Per al rival ho va fer Manolo Jiménez, mentre que Juli Sánchez i Beto van fallar.

L’Escale va superar el Construccions La Posa FC Lusitans per 1 a 2, el mateix resultat que va aconseguir en l’anada. Aquí també no va tardar a moure’s el marcador. El colomenc Rodríguez marcava al primer minut. Leo empatava al quart d’hora i Bernat, al minut 58, donava el triomf a l’Escale. Martín i Sirvan van ser expulsats.

L’Engordany confirma el seu retorn a 1a Divisió

Victòria en l’anada i en la tornada. La UE Engordany s’ha assegurat el seu retorn a la Primera Divisió després d’imposar-se en els dos partits de la promoció.

Els escaldencs arribaven al matx decisiu amb avantatge, ja que en l’anada s’havien imposat a l’Encamp per 1 a 3. Rodríguez, a punt d’arribar al descans, va fer el primer. En la represa, llevat les ocasions per a les dues bandes, no es van produir més gols fins a arribar al temps afegit, amb una diana d’Aghabi. Amb el xiulet final els jugadors de l’Engordany van celebrar sobre el camp d’Alàs el seu retorn a la Primera Divisió un any després d’haver perdut la categoria. Per contra, els encampadans tornen a Segona després de dues temporades a Primera.