Cerni Viñas va ser el màxim anotador de la selecció U16 masculina amb 28 punts.

Millor estrena impossible per a la U16 masculina a Kosovo

V. D. / Foto: Fiba Europe
El Campionat d’Europa C continua provant la Federació Andorrana de Bàsquet en categoria masculina. L’idil·li iniciat per l’absoluta a Malta segueix a Kosovo amb la U16. Els de José Rodríguez van tenir la millor estrena possible al grup B amb un triomf contundent per 76 a 97 contra Armènia.
Els primers 10 minuts van acabar amb un 18 a 23 favorable per als andorrans i al descans es va arribar amb un 38 a 52 després que la selecció anotés  29 punts en 10 minuts. Cerni Viñas, a nivell anotador, va liderar el combinat andorrà i també David González. De fet, el primer va acabar el partit amb 28 punts, 4 rebots i 17 de valoració i el segon amb 17 punts, 17 rebots i 28 de valoració.
Al tercer quart, Armènia va despertar i es va apropar a 10 punts (62 a 72). En l’últim quart, els de José Rodríguez van sentenciar amb un parcial de 14 a 25. Per part dels armenis el millor va ser David Boyadjian amb 14 punts, 9 rebots i 18 de valoració. El pròxim partit serà avui (18.15 hores) contra Gibraltar.